HELGEN

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Så jag kör en snabb resonering av min helg.
FREDAG: Efter skolan så var jag Maja. Vi for hem till henne och bakade cookies. Men de blev inte så goda, det var inte sött alls, som kakor ska smaka. Jag for hem och åt middag. Maja kom till mig, sen åkte vi till ersboda till några killar som skulle lana, men de fick inte igång internet. Där stannade vi en stund. Sen klockan ett ringde vi hem och sa att vi skulle stanna. Vi tittade på Bolt, en rolig film om man är på skratthumör. Sen klockan halv fyra på natten fick jag och maja ett sug efter mat, så vi for till Max och köpte pomfritt. Vid sju simnade vi och vaknade nio, då jag behövde hem.
 

LÖRDAG: Jag kom hem och var jättepigg trots att bara ha sovit två timmar, så jag passade på att göra lite läxa jag hadde. Sen åkte vi till intersport, hittade inget. När jag kom hem gick jag och la mig och sov tre timmar. Sen efter maten träffade jag alla vi var med förra dagen.

P.S Några lyckostar har varit i stockholm och shopat, sprungit tjejmilen och varit på Grönalund när det var sommarkrysset. Och de blev filmade i närbild när de precis åkt tilt. sötisar!


22:35

Du känns det som om skolan verkligen börjar dra igång. Har bara idag fått två läxor och två prov inplanerade. Känns inte kul alls.
Säger bara lycko Jannike, som åker till Turkiet om tre veckor. Tänk att komma till värmen och inte behöva tänka på något som hanlar med skolan att göra. Det kallar jag Lycka.

Inga bilder idag,

LOVE


Jag, Maria och Sofie
Bild: MAJA

Sorgligt

Jag och Alice skulle egentligen gåttpå en audition ikväll. Vi hann till och med bli nervösa för det. Men då kommer det ett mail där det står att den är inställd. suurt.

längtar inte

Jag kan bara säga att jag längtar inte till skolkatalogen kommer. Såg helt knäpp ut. usch....

Muchas Gracias

Ville bara saäga tack till alla som kommenterar just nu!


En natt vid tre gick vi till sjöfruskoplan och lekte lite...

Söndag


T-shirt - H&M
Sjal - H&M
Jeans - Vero Moda

Så här såg jag ut idag, inget speciellt alls. Sjalen hittade jag föresten när jag rensade min garderob. Ojojoj, så den såg ut. Alla kläder var bara nertryckt på golvet som bildade en sophög, så det behövdes städas. Det var en hel del kläder som slängdes. Nästan en hel soppåse. Nu är det nästan tomt i min garderob, jämfört med hur det var förut.
Ska gå och duscha nu så jag slipper göra det imorgon på morgonen.
KRAM!

Skjorta

Har glömt att visa en skjorta jag köpte nere i skåne. Den kommer från Topshop.


Bracelet

Tog en sväng ner till strömpilen för en stund sedan och kom hem med två saker. En höstjacka, och ett/flera armband. Armbandern kommer från MQ och jackan från H&M. BIld på jackan får ni se senare.


obs! mobilbild

Högakusten


Greveholm i mitt hjärta


När vi var i skåne i sommras så åkte vi till Hjularöds slott. Och ni kommer väl ihåg världensbästa julkalender Greveholm? Det var nämligen här det spelades in.

Waynes

Efter middag drar jag och tjejerna ner och fikar på Waynes och har det allmänt mysigt.
Puss.


Bild: Google

22 Augusti

Idag har jag varit med Maja hela dagen. Vi har bla jobbat, pratat och varit på strömpilen. Jag köpte en skjorta, + jag hittade ett par jättesnygga jeansleggings. Jag vill ha dom!
Nu sitter jag och drogar Green day, eftersom jag och min bror ska fara och kolla på de den 11 oktober. Det taggar vi till.



vykort


det här vykortet kom igår. Det står att vi ska ha en konfa-återträff. Det kommer bli superkul, jag längtar!
klicka på bilden och lyssna på munkviken 09!

YESTERDAY



Fredag

Efter skolan idag så for jag Josefin och Maria ner till mcdonalds och drack en milkshake, mycket gott! Sen gick vi in till H&M och provade en massa roliga kläder, (haha vi hade inget bättre för oss). Vi for hem till maria och spelade ett spel, något med labyrinten.Jag trodde jag skulle vinna men jag kom sist. Kul...  och nu ska jag snart till Robin med några kompisar. Ha det bäst!


Testade även en fin skjorta, det är inte den på bilden, utan den jag testade såg nästan lika dan ut. Men den var fin!

ANONYM



Svar: Nej, det gör vi inte, tyvärr. Hade hemskt gärna velat gått där, men den är inte klar ännu. Så vi kommer att flytta dit nästa termin.


JAG TAGGAR 11 OKTOBER




school

Klockan halv fem imorse vaknade jag med benvärk, och var klarvaken. HALV FEM!? riktigt drygt. Tog en ipren och satte igång tv:n och tillslut somnade jag om. Sen klockan halv elva satt jag i skolbänken och lyssnade på min mentor,
vi  fick bara veta en massa information om utflykter, skolfoto, skåp osv. Så vi fick sluta klockan ett. Efter det drog jag och Maja ner på stan, vi var där en kort stund innan vi drog till kompisar.
Så såg min dag ut, och nu sitter jag och pumpar musik.


Stan


Åker till stan med de här två sötnosarna nu snart.

Fobi



okej, man ser inte det jag försöker visa på bilden. Jag upptäckte nyss att bakom elefanten så kryllar det av spindelnät. Jag hatar spindlar. Det är verkligen min fobi. Små äckliga varelser med 8 ben... Åh jag ryser bara jag tänker på det.

RÖSTA

Nu tycker jag att ni ska göra precis som jag. gå in på den HÄR sidan och rösta på Maja.!!!



Igårkväll så stack jag till maja och såg film, vi såg Supersugen och drack saft och åt popcorn. Mys.


Om två dagar...

...börjar skolan. Känns absolut inte som förra året, då jag såg framemot att börja. Känner inte samma drag av skolan, och träffa alla igen efter nästan två månaders lov. Men visst det ska bli kul att träffa alla, men det är lixom första dagen, tänk alla dagar med långa dagar med pressat schema av långa och tråkiga lektioner. Nej, usch säger jag bara.
Eller hur känner ni?



T.shirt


T-shirt, Rolling Stones - Lindex

Strömpilen

Sticker till strömpilen nu en liten stund.



Kusiner

CHECKA

Efter att ha haft ett trevligt sällskap under kvällen så skjutsade jag och en till hem en kompis till Ersboda. Och när vi skulle hem så virrade vi bort oss. Vi hittade inte ut, vi var helt säkra på att det var den vägen vi åkte som var rätt, men det var det inte. Men efter en stunds virrande hittade vi ut och körde hem. Det var en rolig kväll.


Bild tagen från MAJA

Tjejerna






Igårkväll

Det vart ingen hemmakväll med bloggning igår. Fick ett sms från Maja att jag skulle komma till henne och Matilda, och självklart gjorde jag det.  Vi for till maxi och köpte godis, satt där ett tag och pratade. Sen for vi hem till maja och slappade där tills det var dags att köra hem.


Bilden är dock inte från igår, men det ser ungefär ut så här när vi är samlade hela gänget.

16 Augusti

Idag har jag inte gjort särskillt mycket, jag har i stortsett på tv och suttit vid datorn. Det sorgliga med det hela är att jag kommer att sitta här hela kvällen med och bomba er med inlagg (som om jag inte redan gjort det), om inte någon söt unge vill hitta på något (A) 

 
Rachel Bilson med en snygg outfit

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Lauren Conrad



Varför är hon så fin? Ge mig...

Skratt.

Kolla här. Det är Alice har lyckas att knåpa ihop det . Tycker det var väldigt roligt.


FRIDA EDLUND

Hej alla glada gubbor och gummor!  Tänkte ta och börja blogga här nu och i all evighet. Så läs och njut.
Min förra blogg hittar ni HÄR.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0