HEJDÅ

Ni ser mig igen när jag flyttar, dvs om 72 dagar!


JA MÅ HON LEVA

<--------------------- Denna otroligt fina tjej fyller 16 år idag. Jag har känt henne i 4 år nu, och hon är bland den bästa kompisen man kan ha. Helt sjukt bra är hon! GRATTIS ♥♥♥♥♥♥♥♥


IDAG ÄR DET MÅNDAG OCH JAG ÄR LEDIGJag kan bara meddela att hela min kropp är som en överkokt spaghetti. Helt slut och ingen ork kvar. Jag och några vänner var nämnligen på Iksu och körde ett bodypump pass. Väldigt jobbigt, särskillt om man inte har tränat på ca fyra veckor.
En sak till, SJUKT SKÖNT MED LOV!

4 APRILNU ska jag iväg på födelsedagsmiddag hos mormor och morfar. Morfar fyller nämnligen 76 år idag. Stort grattis!

ALL STAR
Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag ville ha ett par vita converse, men kunde inte hitta några någonstans. För ett par veckor sedan så bestämde jag mig för att beställa hem från en hemsida istället, och nu är de mina! ♥

PLEASE


Snälla kan det inte bli sommar snart?

TAGGA


Nu är jag verkligen less på all snö och slask, jag vill ha sommar på man kan åka moppe i bara kofta!

5 JUNI

Lite ledsen men ändå glad i ögat blev jag när jag fick reda på att Green day kommer till göteborg när vi är där på klassresa. Ledsen för att jag komemr inte kunna gå in, men glad för att jag kommer stå utanför och digga, haha ;)


11/10-09

TALANG 2010

Någon fler som ser på det?

 
Förra sommaren i sommarstugan

FREDAGÄr det påsk så är det. Jag har iallafall bunkrat upp mig med massor av godis och det gillas! Tummen upp för det!

RÖTTLACKNär jag var hos Maria idag så prövade jag ett blått nagellack från H&M, det var assnyggt! Men det hade inte riktigt torkat så det smetedes ut när jag kom hem. Så nu lackar jag på ett rött istället!


VI ÄlSKAR PHOTO BOOTH

Vår finfina vän Alice

RSS 2.0