SÖNDAG

BEST FRIENDS


Sofie, Josefin, Alice,  jag  och Maja.

När det var invigning på vår skola så blev vi intervjuade av både VF och radio. Det var kul. Mindre kul var det att sedan höra sig själv, man låter bara störd. Den röst jag får när jag pratar uppfattar jag själv som vuxen. Medans på radio är min röst, en barnröst sådär pipig. Haha!

''Vad tycker ni om den nya skolan då? -Den är väldigt fräcsh, den förra var som gammal och tråkig. Medans den nya är fräcsh och det man ser typ ljus.''

Jag kan inte säga att jag är nöjd över det jag sa. Bra sverige på slutet också, men äh det var bara kul!


152


152 dagar kvar

Idag lämnade jag in Gymnasieansökan pappret till syon, tre val blev det. FRISÖRFRISÖRFRISÖR


MÅNDAG


                                                             Gamla skolan

Imorgon börjar skolan igen efter tre härliga veckor med långa morgonar och sena nätter. Det känns inte alls lockade att ställa väckarklockan och kliva upp kvart i sju. Nej, jag har gärna lov några veckor till.
Men jag får se det positivt och tänka att det bara är en termin kvar av ''riktiga'' skolan! :D + att vi börjar på en helt ny skola och kommer få datorer istället för att skriva i skrivböcker, det kallar jag NAJS!


SMASKENSBlev sötsugen så jag tittade i vårat skafferi om vi hade någon gott. Och vet ni vad jag hittade? jo en hel burk med pepparkakor. Det finns nästan inget godare än pepparkakor och kall mjölk! Smaskens är det rätta ordet!

KÖPINGIkväll startar en ny säsong av serien, I en annan del av köping. Det ska jag se!


UNDERBARTEtt år sedan i april

FILM

Tittade på filmen My sisters kepper för någon dag sedan och den var jättebra! Jag grät igenom hela filmen, tror aldrig att jag har gåråtit så mycket om en film. Det sved runt ögonen för jag gråtit så mycket. haha.Den rekomenderar jag starkt!


CONVERSE
Jag går in och ut i varje skoaffär för att se om denna skönhet finns, men antingen så finns de inte eller så är min storlek slut. AH jag blir galen....

LILAIdag var det kallt ute. När jag skulle till Iksu och göra pilates var jag tvungen att ta på mig täckbyxor för att inte mina ben skulle frysa sönder.

hairhairhairMitt hår var växt riktigt mycket med tanke på hur kort det har varit! Det gillas.

BODYBALANCE

Jag har vaknat upp med träningsvärk i armarna, benen, magen och rumpan efter gårdagens träning. Jag och Maria var på bodybalance som är en blandning av yoga, pilates och tai chi. Det var inte så ansträngande men träninsvärk det fick jag.
Resten av kvällen spenderades i sängen framför datan med desperate housewifes.


JET SET ADDICTIONDenna är min nu!

RSS 2.0