SKOR

Har aldrig varit riktigt förtjust i skor som jag är nu. Vill gå in i varje skoaffär för att titta och pröva olika skor. Om jag bara hade pengar!!
Jag vill ha de allihop!

29 JUNI

Det ser ut att bli den varmaste dagen på hela veckan i dag. 27 grader i skuggan, verkligen utlands värme! Så dagens planer blir att åka till Lomma strand och steka. Tummen upp!

MIN DAG

Idag har jag varit med min vän Maria som flyttade till skåne samtidigt som jag. Först cyklade jag till tågstationen och hämtade Maria som kom i Pågatåget. Sen kollade vi in mitt hus och gick en liten promenad. Efter det åkte vi till Malmö, hem till henne och kollade in hennes lägenhet. Den var ASNAJS. Sen gick vu på stan resten av dagen och jag kom hem med tröjan ovan från Monki för 90 kronor. Helbra dag!

INTE ETT MOLN


Så långt ögat kan nå:D (förutom de längst bort)

AJ

Ser ni det stora plåstret? haha dum fråga, hur kan man missa det liksom?!
Olyckan inträffade i min garderob faktiskt... Ni ser ju spegeln i bakgrunden, ovanför byrån. Innan den hade kommit upp på väggen låg den på golvet i garderoben. Och när jag skulle fixa lite där inne så körde jag foten in i kanten med en ganska hög fart. Det slutade aldrig blöda och såret var rätt stort, som plåstret ungefär.
Så nu sitter jag här med pringles och tycker synd om mig själv (a) ...

IGÅR

Igår var jag som sagt hos mina kusiner(dessa två ûbersöta ungar ovan + en kille) och firade midsommar. Det var jätteroligt att träffa de för när jag bodde i Umeå så träffade jag de bara två gånger per år. Men nu lär det bli ganska ofta vi ses :D
De hade även köpt en riktigt stor pool som de själva knappt bottnade i, och självklart glömde jag mina badkläder så jag fick stå på sidan och kolla på. Riktgt avundsjuk blev jag för varmt, det var det!
Hur var er midsommar?

MIDSOMMAR

Om en halvtimma åker jag till mina kusiner och firar midsommar där! Kommer hem imorgon så då ses vi!
GLADMIDSOMMAR ALLIHOPA!
Månen igår.

CENTER SYD

I morse for jag och min familj till Center syd som är ett köpcenter med ca 70 affärer. Dock var vi inte där så länge, men jag kom hem med två grejer.  Bikini överdel + underdel och ett skärp.
Bikini var verkligen nödvändigt efterson jag inte hade någon jag ''trivdes'' i. Och ett skärp har jag varit och letat länge, och idag hittade jag det. SUPER :D

SUNGLASSES

Dessa får men med om man köper månadens tidning av SOLO. Man får antingen svarta, rosa eller vita.
Personilgen tycker jag att de är en aning små + att man ser igenom glaset så man ser ögonen och det gillar jag inte. Men annars var de snygga!

HUSET

Såå, här har ni lite bilder på vårt hus. Allt är inte riktigt klart, som bilden på köket, då en stol är inte som alla andra. Så ska vi absolut inte ha. Sen ska det upp lite tavlor, och i mitt rum så ska vi sätta ben på sängen, och över byrån ska det vara en spegel.

IDAG HAR JAG...

... inte gjort något speciellt. Jag har mest suttit vid datorn och tittat på the hills. Sen ikväll tog jag och mamma en promenad för att hitta vägen till tågstationen, det var en bit att gå men sen när jag har LONGBOARD så kommer det gå en aning snabbare. Har inte så mycket mer att säga så ni ser mer av mig imorgon :)

SKÅNE

Jag har redan börjat sakna alla mina kompisar. På kvällarna finns det absolut ingenting att göra här, iaf inte ensam. I Umeå gjorde vi något nästan varje kväll och man fick aldrig känna på tråkigheten. Men det skare bli ändring på. För snart när Maria har fixat sin lägenhet så blir kvällarna aldrig mer tråkiga. * LÄNGTAR*
Måste tillägga att jag är sugen på FIKA, haha :)

GRACIAS

Hemskt kul att se så många kommentarer, skitkul! Fortsätt så ;)

MY CLOSET

Här har vi den, min garderob. Den är långt ifrån klar men jag tänker ge er en liten tjuvtitt. Innan den är helt klar så ska spegeln sättas upp, hyllorna ska sänkas så att plaggen nästan når golvet, sätta upp hyllor över, sätta in fler kläder och sätta upp en skohylla. Jag tror att det kommer bli aaaasnajs ni får se den nästa gång när den är klar!

MONKI


SUNNY DAY

Vårat hus har en liten utbyggnad, och den utbyggnaden är precis utanför mitt fönster så idag kom jag på att jag kunde klättra ut och lägga mig och sola på den. Det måste nog varit den smartaste idé jag någonsin haft. Helt sjukt varmt blev det.
Nu ska jag ut igen, vi ses!

JAKRIBORG


Ca 500 meter från vårat kvarter så finns ett sött, mysigt och fint litet område som heter Jakriborg som är själva centrum. Där finns allt från matäffär till träningsanläggning. Det är väldigt gammaldags eller vad man kan säga. Kullersten istället för asfalt, Mysigt är det i alla fall!

DEN 30 JUNI

Det här kallar jag en stor bio, med drygt 600 platser. En av de kommer vara min och Marias när vi ska se Eclipse.

TORNADO

Titta vad jag upptäckte precis utanför mitt fönster, en liiiten tornado som inte nådde marken. Ganska häftigt för jag har aldrig sett en sådan i verkligheten.
Som ni ser så har vi inte fint väder, men imorgon och tre dagar framåt så är det lovat sol och 20 grader, wondeful! :D

MITT RUM...

... just nu.

ONSDAG

Kvällen innan jag flyttade så träffade jag klassen för sista gången. Vi gjorde inget speciellt, först så var vi vid älven och chillade sen for vi till sofiehemsskolan och spelade brännboll ett tag. När kvällen närmade sitt slut så blev det väldigt sorgligt, många tårar kom och det var dags att säga vi ses, hejdå!

FRIDA ÄR GLAD

Vi hann inget ikea idag att packa upp allting tog sin lilla tid, men vi får ta det imorgon helt enkelt.
För övrigt så är jag sjukt glad över att vi har fixat ett trådlöst nätverk. I flera år har vi fått turas om om vem som ska ha datorn, vilket var väldigt jobbigt. Men inte längre!

VÄSTERLED

Imorgon när vi kommer fram så ska vi först hämta ut nyckeln hos mäklaren sen är huset vårt. Men flyttfirman kommer inte förrän på kvällen så vi har en hel eftermiddag att shoppa på IKEA. Det ska bli najs med massor av nya saker, allt kommer att vara nytt förutom min säng då.  Ska jag vara ärlig så längtar jag ruggigt mycket just nu! Ni ska få se bilder imorgon eller på lördag :)

LINKÖPING

Fin dubbelhaka, men jag bjuder.
Nu efter en lång bilresa är vi framme i Lindköping. Hela resan hit satt jag och Simon med datorerna i knäna och försökte komma in på trådlösanätverk men vi misslyckades, istället får ni en fin webcam bild. Men det som gör mig väldigt glad är att här där vi sover finns det gratis internet, asbra!

UMEÅ -----> LUND

[VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG]

Nu är det dags, idag går flyttbilen mot lund. Tiden har gått så sjukt fort, jag kom ihåg första gången vi pratade om det, det var dagen innan jag fyllde 14. Vi pratade om vår semester som vi skulle göra dit då jag sa på skoj; Kan vi inte flytta dit?
Senare den hösten var det bestämt, vi skulle flytta om två år.
Två år har nu gått, och nu ska jag lämna den stad jag har växt upp i och har alla mina kompisar. Det är blandade känslor. Självklart ska det bli riktigt roligt att komma till en ny stad där ingen vet vem man är. Men ändå att lämna allt känns lite jobbigt.

Det första jag kommer ihåg av umeå är mitt dagis Humlan. Jag kommer ihåg Stephanie, Anneli, Matilda, och Leo. Det var vi som lekte med varandra. Vi gjorde allt möjligt från leka mamma pappa barn till att klippa varandras hår.
Sen kom jag ihåg en gång i 6års/1an då vi skulle ha engelska lektion. Vår lärare lärde oss färgerna på engelska. När vi skulle lära oss färgen purple så drog jag och Matilda i våra kinder och sa det samtidigt, nu fattar jag inte det roliga men då tyckte jag att det var skitroligt.

Sen efter jag bytt skola från tomtebogård till sjöfruskolan så tappade jag såsmåning om kontakten med de.
Med det var då jag träffade Cicci. Jag träffade henne på inskolningen, hon vart min första kompis på den skolan. Cicci har jag asmånga minnen med, bra och dåliga. tex. En dag skulle vi göra en piczo (?) hemsida till henne. Vi höll på att göra bakgrunden då vi råkade sätta dit DEN HÄR flickans ansikte, och vi fick aldrig bort den. Haha ojojoj så jag skrattade.
Genom Cicci träffade jag också Vera, Sophie och Agnes. Det var vi som var ''gänget''. Vi hade verkligen roligt med varandra. Det jag kommer ihåg som starkast när vi allihop var med varnadra var när vi lekte med vattenballonger. Vi lekte doktorer och när de gick sönder begravde vi de i skogen. Haha söta vi var.

I slutet av femman började vi bråka om något och jag slutade plötsligt vara med de. Det var då jag började vara med de jag är med idag. Sofie, Alice och Josefin. De släppte in mig, och vi blev bra kompisar.
Efter femman började vi på ålidhemsskolan. Jag hamnade i Sofie, Alice och Josefins klass. 6C. Där lärde jag även känna Maja, Matilda, Maria, Jannike + alla andra. Vi har haft 4 helt underbara år! Just nu orkar jag faktiskt inte skriva om något specifikt minne, men jag har hundratals!
6-9an har varit de bästa åren i hela mitt liv!!!!

Som tur är så flyttar jag inte ensam, utan Maria ska också flytta till skåne, fast till Malmö. Och det kommer bara vara 14 minuter mellan oss! UNDERBART :D

Jag och maria

RSS 2.0