THINKINGOFYOU

Har kollat på H&Ms hemsida ett tag nu och det finns så mycket jag vill ha! Får dra ner på stan imorgon efter skolan och letaletaleta, för min garderob (en än gång) är en katastrof! Behöver trojor, byxor skor, allt. Så vi får hoppas på det bästa.

Var på tandläkaren idag, skulle bara fylla igen en fyllning som åkt bort (ännu en gång). Tycker att det alltid händer mig. Tur bara att min tandläkarskräck har försvunnit. Ni skulle bara ha vetat hur jag hade det när jag gick i 1:an till 5:an. En gång när jag skulle laga ett hål fick jag först flera doser lugnande medel för att jag vägrade sätta mig i den där stolen (för ett hål?!) När jag blev lite snurrig så fick de mig i stolen. Men började kämpa emot mer. Tillslut fick jag syrgas och vart helt borta konstaterar min mamma. Det slutade med att de drog ut tanden för att det var ett för stort hål. Haha, stackars min mamma säger jag bara, som behövde stå ut med mig. Det kan inte ha varit helt lätt. Men som sagt så är det tur att jag har föändrats.


Carolines bild från i fredags

 
Denna låt har spelats om och om igen idag.TÅRTAEtt ord: MUMS!


VOLANG


Snyggt volang-linne frå H&M.


Homework
MUMS!


CupcakesNu ser de inte alls så goda ut som de är. Egentligen skulle jag behöva en spritser. Prövade med en plastpåse men det vart inte alls bra. så jag tog en sked och kletade ut de. Men de är himmelskt gooooda! Idén fick jag från min kusin som hade någon speciell dag på skolan då de sålde cupcakes. OCh självklart köpte jag några och de var helt underbara.


Lördag-Söndag
Jag har söta vänner. På bilden ser ni Hermon och Josefin som försöker klättra uppför en ribbstol uppochner.


Dagen efter var det gudstjänst. De flesta satt och sov.


Återträff

Nu tycker jag att jag har varit duktig. Jag har sovit ensam i mitt hus (A) haha, många anske tycker att det är väl inte så konstigt, men det är stort för mig! haha

Idag så ska jag på återträff för munkviken, det bästa som hänt mig. Vi hade verkligen hur kul som helst, vi gjorde allt från olika pass till att ha kanotkrig och busa mitt i natten! Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden så man får uppleva det igen!
Iallafall så ska vi sova på kyrkan i en natt, idag till imorgon. Och jag tror det kommer bli skitkul!


Broken hearted girl

Idag har jag i princip bara gått runt och snorat och nyst, vilket är väldigt jobbigt. Men så är det att vara förkyld. Annars har dagen varit helt ok.


Beautiful


ROSORIdag har jag på mig denna klänning. Den kommer från Rut m.fl.


Today

Idag ska jag åka till kyrkan och titta på när min vän Sofie döper sig. Sen ska vi hem till henne och fika och kanske se på någon film :)

DOWNTOWN

Min plan om att fylla min garderop med en massa nytt blev inte av. Hittade bara en grej idag. Och det var en orangefärgad tröja från monki. Ni får se en bild senare.
Efter stan var jag med Maja och Frida, det var trevligt!När jag kom hem gjorde jag mig en middag som bestod av rester från gårdagen, men kolla salladen(!) Det förvånar mig att jag ens orkade göra en, när jag är ensam hemma.  Men det vart otroligt gott. Tände ett par ljus bara för att göra det ännu mysigare. Ibland gillar jag att vara ensam hemma, det är så tyst och man får äta när ma nvill. Haha. 


Lördag


Skjorta - Topshop
Jeans/leggings - Veromoda

Idag ska jag försöka pallra mig ner på stan och införskaffa mig nya saker, för i min garderop är nästan allt gammalt som jag inte längre vill ha.  
VI SES 


Gårdagen

Vi åkte hem till Maria och såg på shutter, och white Chicks


Free as a bird

Ett so prov har tagit upp min fritid, men nu är det bortgjort och jag är fri igen!
Den här veckan har gått jättefort, det känns verkligen inte som om det var en vecka sedan jag och Maja lanade med kompisar. Jag har en känsla av att den här terminen kommer att gå sjukt fort, och det är jag glad över. Skolan blir nog lite roligare när Gymnasievalet står i centrum. Det är bara att hoppas att man kommer in på det man vill.

Snart kommer Maja brummande till mig och sen ska vi till robin och kolla på hans moppe han köpt, det blir nice.
KRAMAR


Josefin, Maja, Alice
P.S Både jag och Alice kom in på Streetschool! :D


RSS 2.0